|
superboy
|
 |
« : Kasım 19, 2004, 08:12:16 ÖS » |
|
Fiyatı sadece 425,925,000 TL baya ucuzmuş özelliklerine göre.Özellikleri:
• Smartphone olarak nitelenen MPx200 Microsoft Windows Mobile işletim sistemini barındırıyor. • Microsoft Office uygulamaları başta olmak üzere PC ile etkin bir senkronizasyon sunan cihazda, masaüstü bilgisayarlarda kullandığımız pek çok Windows ve Office uygulaması çalıştırılabiliyor. • Pocket Outlook, Windows Media Player, Pocket Internet Explorer, ActiveSync, MSN Messenger gibi Microsoft uygulamalarını sunan Motorola MPx200; WAP 1.2.1, GPRS, titreşim, MMS gibi özelliklere sahip. • 65 bin renk desteğine sahip ekran, Media Player aracılığıyla video izlenebilmesine olanak tanırken SD/MMC hafıza kartı yuvası sayesinde bellek 1GB'a kadar artırılabiliyor. • Hafıza - SD Kart ile 1GB a kadar yükseltilebilir,Yüklü Yazılımlar - Pocket Outlook ™, Windows Media Player ™, Pocket Internet Explorer ™, Activesync ™, MSN Messenger ™ • Tarayıcılar - WAP 1.2.1 / MSN Internet Explorer (HTML 3.2, WAP 1.2.1, SSL, & PPTP),T9 Predictive Text,Saat & tarih işareti (çağrılar & SMS için) • Entegre Hoparlör,Instant Mesaj Desteği (MSN),Bağlantı - Mini USB / IRDA,Yüklenebilir Temalar (Melodiler, Duvar kağıdı & Ekran koruyucular) • Dil seçenekleri içerisinde Türkçe bulunmamaktadır. İngilizce Menü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nuribaba
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2004, 09:59:07 ÖS » |
|
harika özellikler ve müthiş bi fiyat gerçekten ya kullanan bilen varmı bu telefonu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
turan_06
Yeni Uye
Karizma Kuvveti >> 0
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 26, 2004, 06:44:55 ÖS » |
|
cok guzel telefon ama kamera harici olması biraz bozuyor yoksa cok manyak bir tel telefonun fiyatlari icin su adres ten bilgi alabilirsiniz http://www.akakce.com/urunSorgula.asp?pr=5035
|
|
|
|
|
|
SeYMeN
|
|
|
|
emin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 02, 2005, 06:08:23 ÖS » |
|
ABİCİM MOTOROLA DEYİNCE KAÇACAN ARKADAŞTA E365 VARDI TEL JARZDAYKEN ETRAFINDAN SARI SARI LEKELER FIŞKIRMAYA BAŞLAMIŞ ANLAYACAĞINIZ TEL ERİYO
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wapmaster
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 02, 2005, 06:18:04 ÖS » |
|
MPX200 ü kullanan iki arkadaşım var gayet memnunlar.. Nokia dan sıkılanlar varsa deneyebilirler..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluemoon
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 02, 2005, 06:28:46 ÖS » |
|
bluetooth ve camerasi yok. diger özellikler güzel ama.. neden hicbir telefonu tam cikartmazlarki..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BaCtErY
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 02, 2005, 06:41:39 ÖS » |
|
blue cok hakli;)
Wap tan Yanıtlanmıştır Telefon Modeli : Sony Ericsson T610 Ip Numarası : 62.17.22.71
|
|
|
|
|
|
bn geldmmm 
|
|
|
BeStBoY
Yeni Uye
Karizma Kuvveti >> 0
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 21, 2005, 01:30:35 ÖS » |
|
dostum kullanan var benim arkadaşım çok memnun bilgisayargibi hafızası da geniş istediğini yapabiliyor ha bilgisayar ha bu tel hiç fark etmiyor dio yani memnun  bana tavsiye ediyo para olmadığı için almiyom 
|
|
|
|
|
|
Fenerbahce
|
|
|
|
sauronur
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 21, 2005, 02:25:21 ÖS » |
|
Ya iyi guzelde motorola be abicim harbi yani ne biliim insanin kullanasi gelmiyo ayni fiyata temiz 2.El bi palm yada pocket pc alabilirim bence bu daa iyi
Wap tan Yanıtlanmıştır Telefon Modeli : Mobil Cihaz Ip Numarası : 217.31.234.241
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeStBoY
Yeni Uye
Karizma Kuvveti >> 0
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 23, 2005, 02:34:51 ÖS » |
|
walla babamda v600 var memnun ama fazla kullaşlı diil nokiadan şaşmayın siz yenede 
|
|
|
|
|
|
Fenerbahce
|
|
|
seth2003
Yeni Uye
Karizma Kuvveti >> 0
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 18, 2005, 02:21:32 ÖS » |
|
bir arkadaşım kullanıyor bu telefonu ve çok memnun ben de almayı düşünüyorum telefonla dvd film bile izleniyo süper bişey ve çok ucuz ayrıca clip-on cam var telefon için
|
|
|
|
|
|
I AM THE SHADOW ACCROSS THE SU I AM THE BRINGER OF PLAGEUS MY ROUGH WILL CONSUME ALL LANDS AND SHALL BE CEASELESS
|
|
|
|
|
|
ercutombalak
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 18, 2005, 03:13:03 ÖS » |
|
walla nokidan şaşmayın... yani tofaşla mercedes gibi... tel'de ilk aradığım özellik symbian.. ayrıca ..o kadar ozellik koyacaklarına bluetooth koysaylarmış ya ilk başta... kamerada yokmuş ..puuu oyle telefona...
|
|
|
|
|
|
 2 ay memleketimde olacam..kendinize iyi bakın netten uzak olduğum için artık sadece net cafelerden gircem:) 
|
|
|
|
LordBerit
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 16, 2005, 04:19:39 ÖS » |
|
su an fiyat1 280 civarlarinda ayrica mpx220 ve 300 piyasaya çikti mutlaka görmeniz gereken telefonlar diyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|