|
|
|
|
|
zugasi_berepe
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 29, 2006, 06:58:09 ÖS » |
|
kendine ii bak,beni düşünme..hep giden öle der zaten,demi
|
|
|
|
|
|
..ayrılıkta SEVDADANDIR,bilirim ben SEVDALIĞI..
|
|
|
|
|
|
zugasi_berepe
|
 |
« Yanıtla #34 : Kasım 21, 2006, 01:42:36 ÖÖ » |
|
aslında bi şiir vardı,kimin sölediğini hatırlamıyorum şimdi ama,şöle diyodu..aslında giden değildir terkeden,kalandır ve kalan istediği için giden gitmiştir..öle mi acaba gerçekten,düşünmek lazım..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ESKARİZMA
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : Kasım 21, 2006, 01:08:03 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
beril
|
 |
« Yanıtla #36 : Kasım 21, 2006, 09:31:15 ÖS » |
|
terketmek de her daim kolay olan değildir. kimi vakit ağırlığı çöker söyleyenin üstüne. terkedilenin suçlayacak birisi vardır, terkedeninse kimsesi. o istediğini yapmıştır. çalıkuşundaki kamran'ın feride'den konuşamamaktaki yalnızlığı nasıl da içimizi burkmuştur değil mi? eniştenin mantığı da hepimizdeki düz mantıktandır orada, 'kamran niye dertleniyorsun ki sen sevdiğin kadınla evlendin'der, doğrudur ama doğru değildir biliyoruz. terkeden ya da terkedilen hangisinin o ayrılıkta daha çok yaralandığını bilemeyiz, bitti diyeni de söyledi diye sevmedi diyemeyiz. vakit geldiğinde ilişkideki ikiden biri söylemelidir, bu kadardır. murathan mungan çok güzel anlatmış kimdi giden, kimdi kalan giden mi suçludur her zaman ne zaman başlar ayrılıklar dostluklar biter ne zaman
her geçen gün bir parça daha aldı götürdü bizden kimdi giden, kimdi kalan giden mi suçludur her zaman ne zaman başlar ayrılıklar dostluklar biter ne zaman
her geçen gün bir parça daha aldı götürdü bizden aynı kalmıyordu hiçbir şey değişiyordu her şey kendiliğinden
artık çözülmüştü ellerimiz artık bölünmüştü yüreğimiz birimiz söylemeliydi bunu ötekini incitmeden
kimdi giden, kimdi kalan aslında giden değil kalandır terkeden giden de bu yüzden gitmiştir zaten aynı kalmıyordu hiçbir şey değişiyordu her şey kendiliğinden
artık çözülmüştü ellerimiz artık bölünmüştü yüreğimiz birimiz söylemeliydi bunu ötekini incitmeden
kimdi giden, kimdi kalan aslında giden değil kalandır terkeden giden de bu yüzden gitmiştir zaten
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 21, 2006, 09:41:24 ÖS Gönderen: beril »
|
|
|
|
|
|
|
|
zugasi_berepe
|
 |
« Yanıtla #38 : Kasım 22, 2006, 01:10:04 ÖÖ » |
|
evet hatırlayamadığım şiir buydu işte,murathan mungan ınmışda nasıl unuttuysam..bence kalan istedi die giden gitmiştir çoğu zaman,hakettiği değeri vermediğimizden..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ESKARİZMA
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : Kasım 22, 2006, 12:55:41 ÖS » |
|
beril zaten dur demene gerek yok ben hala duruyorum pehehehe yav ne diosunus bide anlasam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|