Sayfa: [1] 2 3 ... 13   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Günlük...  (Okunma Sayısı 10473 defa)
Scarlet Ohara
Ziyaretçi
« : Nisan 04, 2006, 10:30:37 ÖÖ »

Arkadaşlar hemen hemen her sitenin vazgeçilmezidir günlük Roll Eyes İsmi değişsede amacı aynıdır, bellidir. İçini dökmek ve rahatlamak... Roll Eyes  Cheesy Angry Shocked Huh? Roll Eyes Embarrassed Undecided Cry

Günlük tutmak güzel bir alışkanlık... Smiley İçimizden geldiği gibi yazalım günlüğe, hepinizi bekliyorum...  Cool
SPAWN
Uzman Uye

Karizma Kuvveti >> 8

BLUE DOLUNAY

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2006, 11:50:15 ÖÖ »

bilmiyorum bu benim yazdıgım adam akıllı bisyelerden delilik yapmadan
tatlı dille biseyler acıklama cok hosuma gidiyor
bazen pcye gelip burda yazılanları okudukca size cok imreniyorum hatta hayran kalıyorum anlatmak bitiremedigim kelimelere dokup yazamıyorum
basta NURİBABA  olmak uzere burda bulunan candan sevecen tum arkadasları imreniyorum  NURİBABA iyiki bu siteyi bizim icin kurdun sana cok tesekkur ediyorum ve burda canda bulunan ve dostlugu amac edinip bizide gonullerinde yer aldıgım abilerim ablalari kardeslerime ve akranlarıma ictenligimle saygılarımı bildiriri ve tesekur ederim iyiki varsınız sizleri tam tanımasamda dostlugunuzdan herhangi bir supem yok yazacak cok sey var ama harflerle acıklamaya yetmiyor tekrardan saygılarımla

bir hatam veya kusrum olduysa özurlerimi sunarım kabul etmeniz dilegiyle tesekkur ederim tekrardan   

DELİLER ÖGRETMEN (SPAWN) animi ( hehehe )

MOTOSİKLET SURMEKLE MOTORCU OLUNMUYOR ÖNCE SAYGI
(e-mail: blue_dolunay1979@hotmail.com)
MYİMMORTAL
MyimMoRtaL
Co-Admin

Karizma Kuvveti >> 744

İç Güdüyü Tanrı;AkLı İse İnsan Güder

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2006, 01:40:27 ÖS »

ıyı sayılacak bir gündü taki istanbulun tum yağmur damlarını yiyene kadar  Grin
ama tek teselli hani derlerya şeker değilsin erimezsin sözü Cheesy daha gün yeni başladı aslında

ingiliz lordu ATATÜRK'ün daveti üzerine istanbul'a gelir.ingiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan türk elindeki tepsiyi devirir.herkes büyük bi şaşkınlık içinde kalmıştır ve ATATÜRK 'ün ne tepki vereceği beklenirken, ATATÜRK ingiliz lorduna dönerek:

"HALKIM HERŞEYİ BECERİYOR DA Bİ TEK UŞAKLIĞI BECEREMİYOR"
soneday
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2006, 10:17:07 ÖS »

ben bugün samsundan geldim
MYİMMORTAL
MyimMoRtaL
Co-Admin

Karizma Kuvveti >> 744

İç Güdüyü Tanrı;AkLı İse İnsan Güder

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #4 : Nisan 10, 2006, 11:27:03 ÖS »

herşey daha güzel olacak diyerekten yenı gunun ılk saatleri hadi allah yardımcımız olsun süprizler dolu bir gün

kaldır kafanı yıldızlara bak

ingiliz lordu ATATÜRK'ün daveti üzerine istanbul'a gelir.ingiliz lordu şerefine verilen yemekte servis yapan türk elindeki tepsiyi devirir.herkes büyük bi şaşkınlık içinde kalmıştır ve ATATÜRK 'ün ne tepki vereceği beklenirken, ATATÜRK ingiliz lorduna dönerek:

"HALKIM HERŞEYİ BECERİYOR DA Bİ TEK UŞAKLIĞI BECEREMİYOR"
ocean
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Nisan 26, 2006, 03:41:44 ÖÖ »

Sevgili günlük die başlardık çocukken! ne kadar da safmışız o zamanlar :S
Şimdi ne saflık kaldı ne de biz çocuğuz Sad
anlatsak neler çıkar aslında Wink
hepimiz yaptık bunu zamanında Cheesy
babay günlük kendine ii bak falan filan Wink
cabbarAGA
Administrator

Karizma Kuvveti >> 51

MaVi BiR DüŞe UyAnDıM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Nisan 26, 2006, 08:15:02 ÖÖ »

Bir günlük düşünüyorum... Bembeyaz sayfalarına, sevgi kelimeleri işlenmiş... Aşkla süslenmiş... motifi kalp olmuş, murekkebi gönül... Yazılan her satırı bir ilhamın, yaşama sevincinin mahsülü... İster hümanizm deyin, ister alay edin Smiley Ama bi gün o günlüklerin yazıldıgı biçimlendiği zamanların geleceği kanısındayım... Benmi neden başlamıyom o günlüğe... Daha değil !!! Undecided Henüz değil arkadaşlar... Vardır elbet herşeyin bi vakti zamanı..?

"Türk Oğuz beyleri, kavmi işitin yukarida gok basmasa, asagida yer
delinmese Turk milleti ülkeni, tureni kim bozar?"

"Turk Oguz begleri budun esidin uzetenri basmasar asra yir telinmeser Turk
budun ilinin torunun kimartati"
balac
Forum Delisi

Karizma Kuvveti >> 5

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Nisan 26, 2006, 10:41:19 ÖÖ »

dun bır delılık yaptım canım sıkılıyodu arabayla gezerken ne yapsam dıye dusunurken bırden hıc gormedıgım bır yere gıtmeye karar verdım. burda bır beldeye gıttım  artık orayı gormedım demıycem yenı yerler gormek guzel. 

Scarlet Ohara
Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : Mayıs 04, 2006, 08:05:02 ÖS »

Bugün dolu dolu bir gündü... Sevap işlediğimiz özel günlerden biri...  Smiley Sonra güzel güzel sohbetlerin olduğu bir gündüde aynı zamanda... Hoş sürprizler, yeni arkadaşlıklar, eski günler, eski arkadaşlar, anılar... Aslında bunu sadece bugün için degil, birkaç gün için topluca anlatıyorum. Yani birkaç gündür gerçekten çok hoş anlar yaşıyorum. Yaşatanlar  sağolsun, varolsun... Emeği olanlara saygılarımı iletir, sevgilerimi sunarım..  Roll Eyes Lips Sealed
Scarlet Ohara
Ziyaretçi
« Yanıtla #9 : Mayıs 05, 2006, 09:56:01 ÖS »

Günlüğe ne zamandır ihtiyaç hissetmiyordum. Ancak şu birkaç gün öncesinde karşıma çıkan mucize beni inanılmaz mutlu etti. 10 yıl aradan sonra gelen mucize... Smiley O mucizeyi kaybettiğimde nasılda yıkılmıştım. Bu defa mucizenin gitmesine müsaade etmiycem ne olursa olsun...  Embarrassed Undecided Kiss
cabbarAGA
Administrator

Karizma Kuvveti >> 51

MaVi BiR DüŞe UyAnDıM

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #10 : Mayıs 06, 2006, 03:22:57 ÖÖ »

Cool

"Türk Oğuz beyleri, kavmi işitin yukarida gok basmasa, asagida yer
delinmese Turk milleti ülkeni, tureni kim bozar?"

"Turk Oguz begleri budun esidin uzetenri basmasar asra yir telinmeser Turk
budun ilinin torunun kimartati"
Scarlet Ohara
Ziyaretçi
« Yanıtla #11 : Mayıs 06, 2006, 06:28:15 ÖÖ »

Aslında yaşadığımız hergün tabiki ayrı bir mucize... Nefes aldığımız her an... Ama yinede hayatımızda derin izler bırakan, farklılığını daima kalbimizde taşıdığımız anlarımız, anılarımız vardır. Tüm hayat bir mucize ise eğer bizi farklı yapan, hissettiren başımıza gelen bu anlara ne demeli acaba? Sihir mi desek daha doğru olur sizce? Çünkü insan kendini bir anda - daha öncede yazdığım gibi - dünyanın hakimi gibi hissediyor. Dünyadaki tek gücün kendisi olduğunu düşünüyor...  Embarrassed Roll Eyes Kiss
« Son Düzenleme: Mayıs 06, 2006, 06:31:13 ÖÖ Gönderen: Scarlet O'hara » Logged
balac
Forum Delisi

Karizma Kuvveti >> 5

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #12 : Mayıs 06, 2006, 07:38:27 ÖS »

bugün çok sıkıcı geçti halada öyle gidiyor. nöbetçiyim ve burda canım çok sıkıldı. sabah olsada bu sıkıcı gün bitse diye bakıyorum artık.

Scarlet Ohara
Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : Mayıs 09, 2006, 02:09:45 ÖS »

Bugün 76 yaşında bir Kore Gazisi ile tanıştım. Çok şeker bir amcaydı.. Sohbeti pek tatlıydı. Türkiye'nin özelliklede İstanbul insanlarının ne kadar yozlaştığından dem vurdu. Eski zamanlarla kıyaslamalar yaptı. Gerçekten üzücü bir tablo olduğu ile hemfikir olmamak elde degildi açıkçasını söylemek gerekirse... Eskiye özlem heleki yurdu için elinden geleni yapmak için canını ortaya koymuş saygıdeğer, görmüş geçirmiş insanlar için ne kadar zor anlayabiliyorum. Selam vermenin artık suç kabul edildiği, insanların örf adetlerinden uzaklaştığını, görgü kurallarını unuttuğu bir devirde olduğumuzu o kadar güzel dile getirdi ki.. Savunmanın imkanı yoktu yeni nesli... Yazıkki durum gerçekten içler acısı...
Bu duruma gelmemizde pekçok etken var tabiki.. Özellikle bizleri temsil eden büyüklere, iktidar ve muhalefet erkanına çok büyük görevler düşüyor. Umarım bu büyük uykudan ve gafletten kısa zamanda uyanırlar.. Bu topraklarda bir arada kardeşçe yaşamış halkımız için verilen mücadeleler heba edilmemeli... Birliğimizin dahada kenetlenmeye ihtiyacı var... Bizlerede görevler düştüğü apaçık ortada... Saygıdeğer amcamı dinledikçe ne kadar boş işlerle uğraştığımızı çok daha iyi anladım...   Cool Huh?
CO-ADMIN SERSERİ
Co-Admin

Karizma Kuvveti >> 31

HARİKA Bİ ŞEHİR BURASI

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #14 : Mayıs 13, 2006, 03:47:38 ÖS »

çok duygulandım scarly  Smiley bugün sabah 11de kalktım ve iznimin bitmesine 3 gün kaldı... Huh? sonra yine askerliğe devam... Cry

Sayfa: [1] 2 3 ... 13   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: