|
JeoLoGSeLo
|
 |
« : Ekim 17, 2005, 11:52:34 ÖÖ » |
|
HerKez Sevdiginİ Söylemeli Ben Söylemedim Mecnun OldUm :cry: AmA HaYat Dewam EdiYOoO dimi 
|
|
|
|
|
|
Bizi Biz Yapan Yeteneklerimiz Değil Seçimlerimizdir.
|
|
|
|
bluemoon
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 17, 2005, 06:00:23 ÖS » |
|
Söylemeli.. söylemek için de asla geç kalmamalı..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gezgin
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 18, 2005, 08:49:13 ÖÖ » |
|
yAV K4oS hemşom kimsin sen tanıt kendini bakem, uzun zamnadır Konyadan kimse gelmiyordu, Poahha bu topicle alakası yok bunun ama olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeoLoGSeLo
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 18, 2005, 07:14:23 ÖS » |
|
Adım selçuk aynı zamanda selçuk unı de okuyorum bide şeyi sorcam sizlere bu rütbe olayı nasıl artıyo bkıyom siz arkayı beşlemişsiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeoLoGSeLo
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 18, 2005, 07:40:49 ÖS » |
|
yalnız ben konyalı deilim ama burada yaşıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CO-ADMIN SERSERİ
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 18, 2005, 11:40:57 ÖS » |
|
forumlara katıl. online ol.  paylaşmak istediğin bilgi, resim, mp3, sis vs. varsa buralarda paylaşabilirsin kardeşim.sen paylaştıkça biz senin rütbeni yükseltcez konuya gelince.... hep zaten sevdiğini söylemeyen kaybediyor. benim de şuan takıldığım bi kız var ama dilim varmıyo. o da beni seviyo biliyorum ama bakalım zafer kimin olcak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wapmaster
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 19, 2005, 02:20:54 ÖÖ » |
|
Adım selçuk aynı zamanda selçuk unı de okuyorum bide şeyi sorcam sizlere bu rütbe olayı nasıl artıyo bkıyom siz arkayı beşlemişsiniz  Memnun olduk adaşım.. Sen o rütbe işine pek kafayı takma, sen aktif ol, forum kurallarına uy gerisini hallederiz.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeoLoGSeLo
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 19, 2005, 11:48:28 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OLCAY
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 19, 2005, 05:09:26 ÖS » |
|
Adım selçuk aynı zamanda selçuk unı de okuyorum bide şeyi sorcam sizlere bu rütbe olayı nasıl artıyo bkıyom siz arkayı beşlemişsiniz  Memnun olduk adaşım.. Sen o rütbe işine pek kafayı takma, sen aktif ol, forum kurallarına uy gerisini hallederiz..  AHA suç üstü  Sen o rütbe işine pek kafayı takma, sen aktif ol, forum kurallarına uy gerisini hallederiz......... Bu ne demektir sölim mi? :shock: ŞİKE.. :twisted: wapmaster şike yapacak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluemoon
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 19, 2005, 06:16:18 ÖS » |
|
nasıl da hemen yakaladın olcay dostum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CO-ADMIN SERSERİ
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 19, 2005, 06:27:30 ÖS » |
|
inşallah bakalım.koparmadan gidiyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeoLoGSeLo
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 21, 2005, 11:11:06 ÖÖ » |
|
Adım selçuk aynı zamanda selçuk unı de okuyorum bide şeyi sorcam sizlere bu rütbe olayı nasıl artıyo bkıyom siz arkayı beşlemişsiniz  Memnun olduk adaşım.. Sen o rütbe işine pek kafayı takma, sen aktif ol, forum kurallarına uy gerisini hallederiz..  AHA suç üstü  Sen o rütbe işine pek kafayı takma, sen aktif ol, forum kurallarına uy gerisini hallederiz......... Bu ne demektir sölim mi? :shock: ŞİKE.. :twisted: wapmaster şike yapacak  Şike yokk yanlış anlama war LütfeN Yanİ :? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CO-ADMIN SERSERİ
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 21, 2005, 07:38:43 ÖS » |
|
wapmaster'im hallederiz diyosa halleder.  belli de olmaz yane  bak k4os 2yıldız omuş bile:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeoLoGSeLo
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 24, 2005, 11:46:37 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|