|
*ipek*
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 01, 2005, 11:42:02 ÖS » |
|
aşk ta en acı duygu bu olmalı aldatılmak canın kadar sevdiğin bir insanın artık seninle ilgilenmediğini bir başkasıyla ilgilendiğni ve sana bir de YALAN!!!!!! söylediğini öğrenmek :cry: ALLAH HEPİMİZİ YALANCILARDAN KORUSUN :cry:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluemoon
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 01, 2005, 11:43:42 ÖS » |
|
yaw bende şimdi okuyunca gördüm.. bi zamnalar neler yazmışım bea  bu arada ipek yüreğine sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*ipek*
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 01, 2005, 11:46:30 ÖS » |
|
radyoda şimdi çalan şarkı cüneyt tek gidersen :cry: ne çok ağlatırdı bu şarkı beni bi zamanlar :cry: artık ağlamıyorum ihanet unutulmuyor saol olcay saol blue :cry:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*ipek*
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 06, 2005, 10:21:51 ÖS » |
|
:lol: noluyor yaw ne kadar duygusallaşmışız ağlamak vakti değil arkadaşlar zaman gülmek zamanıdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CO-ADMIN SERSERİ
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 06, 2005, 10:40:29 ÖS » |
|
bizi ağlatanlar utansın bee....  onlara inat yıkılmayacağım hiçbişeyden 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bluemoon
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 07, 2005, 02:25:43 ÖÖ » |
|
Yüreğimde fırtınalar esiyor her an.. ama yazabilecek kadar mürekkebim bile yok Wap tan Yanıtlanmıştır Telefon Modeli : Mobil Cihaz Ip Numarası : 213.161.151.201
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeoLoGSeLo
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 07, 2005, 11:19:39 ÖÖ » |
|
YaF gülelim tabi ya ağlamanın kaybedilenleri geri getirmediğini iyi bilenlerdenim. (bu arada ipek naaptın yaa cüneyt tek\'in şarkısı çıkalı 1 sene olmadı pohahaha sende bi zamanlar lafını nie kullandın bea puhahaha Wap tan Yanıtlanmıştır Telefon Modeli : Nokia 6230 Ip Numarası : 213.161.151.201
|
|
|
|
|
|
Bizi Biz Yapan Yeteneklerimiz Değil Seçimlerimizdir.
|
|
|
|
*ipek*
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 07, 2005, 05:23:40 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JeoLoGSeLo
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 07, 2005, 06:08:29 ÖS » |
|
Walla ne çabuk unuttun ya sende unutkanlık başladı pohahaha Wap tan Yanıtlanmıştır Telefon Modeli : Nokia 6230 Ip Numarası : 213.161.151.201
|
|
|
|
|
|
Bizi Biz Yapan Yeteneklerimiz Değil Seçimlerimizdir.
|
|
|
|
*ipek*
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 10, 2005, 11:00:43 ÖÖ » |
|
:wink: unutulmayı hak etmiş demekki booooşverin bea ağlamayı  hayat güzel yaşamak güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabbarAGA
|
 |
« Yanıtla #28 : Ocak 09, 2006, 09:29:42 ÖÖ » |
|
EEEE bii karar verin amaa  gülekmii!! aglayakmıı!! yanee, hane gülekk derseniss ben henüss şeyettiremetim neyee gülemm:-D amaa ağlayakk derseniss eğerr..... Pakk yaaaww gösslerimm tolduu bilenemm, şimdii:( yaaawww ne olur imoo falann birii tesellik etsinn penii çokk piss ağlaramm Allamaa....
|
|
|
|
|
|
"Türk Oğuz beyleri, kavmi işitin yukarida gok basmasa, asagida yer delinmese Turk milleti ülkeni, tureni kim bozar?" "Turk Oguz begleri budun esidin uzetenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin torunun kimartati"
|
|
|
|
cabbarAGA
|
 |
« Yanıtla #29 : Ocak 09, 2006, 09:40:43 ÖÖ » |
|
Yaaaa şunu söylemedende edemeyecemm hane:p Gönülleriniss dert görmeyee(kalp falan) benimm gafa bassa bendee karalayacamm bi iki satır bişiiler emmee nirdee!!! amaa iyii okurumm İmanımaaa vee cok begendimm yasdıklarınısıı.... Allahh gönlünüsee,dilinisee zevall getirmeyee... hep tebessüm edin emii. hehehehh(cicekk) dipnot: beceremedim smeley gontermeyii parantess icindee yassayomm idaree edin beni.
|
|
|
|
|
|
"Türk Oğuz beyleri, kavmi işitin yukarida gok basmasa, asagida yer delinmese Turk milleti ülkeni, tureni kim bozar?" "Turk Oguz begleri budun esidin uzetenri basmasar asra yir telinmeser Turk budun ilinin torunun kimartati"
|
|
|
|